Ken

Schilder
Waalwijk

Schilderwerk
in Noord-Brabant

Voor woningen en monumenten.

Wat maakt ons anders?

Milieuvriendelijk

Wij zien kwaliteit als duurzaamheid. Wij werken met Sikkens kwaliteitsverf. Deze verven geven langdurige bescherming waardoor wij, én jij, besparen op transport, productverbruik en onderhoudsinterval. Hierdoor reduceren we samen onze milieu-impact.

Nette uurtarieven

Tuurlijk, dit zegt iedereen. Vraag bij ons een offerte aan en krijg binnen ongeveer drie uur een prijsopgave op basis van de opgegeven vierkante meters. Dan weet je meteen of het nette uurtarieven zijn!

Ervaren

Branka Schilderwerken bestaat al meer dan 15 jaar. In die tijd hebben we duizenden klussen geklaard.

Klanttevredenheid

Onze klus zit er niet op tot de klant tevreden is. Lees onze ervaringen over eerdere klussen die we met een tevreden klant hebben afgesloten.

Schilder Waalwijk

Woont u in Waalwijk, of heeft u hier een bedrijfspand staan, en bent u nu op zoek naar een goede schilder? Neem dan contact op met Ken de Schilder. Bij ons bent u namelijk aan het juiste adres voor schilderwerken van het hoogste niveau. We hebben een ruime ervaring als schilder in Waalwijk en omstreken en weten wat erbij komt kijken om uw huis er van binnen als buiten perfect uit te laten zien. We nemen daarbij graag al uw wensen met u door. Welke kleur wenst u? Waar moet er precies geverfd worden? Of wilt u wellicht dat er onderhoud aan uw huis wordt gepleegd? Wij staan overal voor klaar. We zijn daarbij gespecialiseerd op het gebied van villa’s en monumenten.

De beste schilder voor de regio Waalwijk

Als u de schilderwerken in uw huis niet goed laat onderhouden, dan heeft dit negatieve gevolgen voor de staat van uw huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan houtrot, lekkende isolatie, vochtdoorslag en meer van dit soort ellende. Vandaar ook dat het belangrijk is om regelmatig een schilder langs te laten komen. Nodig ons uit in uw huis of bedrijf, en wij zorgen ervoor dat alles er weer perfect uitziet. Wij zorgen er daarnaast ook voor dat uw huis alle weersomstandigheden weer kan doorstaan en dat u zonder zorgen kunt genieten.

Wilt u meer weten over het schildersbedrijf voor Waalwijk?

Als schildersbedrijf voor Waalwijk werken we met een team aan ervaren mensen. Professionals die voor u aan het werk gaan, om ervoor te zorgen dat uw huis of bedrijf er straks weer perfect uitziet. We gaan buiten aan de slag voor u, maar kunnen uiteraard ook binnen schilderwerk verzorgen. Wellicht bent u simpelweg uitgekeken op de kleur aan uw muren en is het tijd om een keer iets geheel nieuws te proberen. Wat de reden ook is om een schilder in Waalwijk in te schakelen, wij komen graag langs om te beginnen met een grondige technische analyse. Aan de hand hiervan stellen wij dan een scherp geprijsde offerte voor u op.

Contact

Voor meer informatie over onze diensten en
een vrijblijvende offerte binnen drie uur kunt u gerust contact met ons opnemen.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Type werkzaamheden
Oppervlakte
Vraag maar raak*