Ken

Schilder
Valkenswaard

Schilderwerk
in Noord-Brabant

Voor woningen en monumenten.

Wat maakt ons anders?

Milieuvriendelijk

Wij zien kwaliteit als duurzaamheid. Wij werken met Sikkens kwaliteitsverf. Deze verven geven langdurige bescherming waardoor wij, én jij, besparen op transport, productverbruik en onderhoudsinterval. Hierdoor reduceren we samen onze milieu-impact.

Nette uurtarieven

Tuurlijk, dit zegt iedereen. Vraag bij ons een offerte aan en krijg binnen ongeveer drie uur een prijsopgave op basis van de opgegeven vierkante meters. Dan weet je meteen of het nette uurtarieven zijn!

Ervaren

Branka Schilderwerken bestaat al meer dan 15 jaar. In die tijd hebben we duizenden klussen geklaard.

Klanttevredenheid

Onze klus zit er niet op tot de klant tevreden is. Lees onze ervaringen over eerdere klussen die we met een tevreden klant hebben afgesloten.

Schilder Valkenswaard

Zoekt u een goede schilder voor Valkenswaard en omstreken? Misschien hebben uw kozijnen aan een nieuwe laag verf nodig, of zien de muren in uw pand er niet meer zo mooi en fris uit. We kunnen het ons goed voorstellen als u hier een professional voor wilt inschakelen. Wat uw wensen op het gebied van een schildersbedrijf in Valkenswaard dan ook mogen zijn, wij komen bij u langs om voor u aan de slag te gaan. We hebben namelijk een zeer ruime ervaring met het schilderen van uw binnen- als buitenwerk. We zijn daarbij gespecialiseerd op het gebied van schilderwerk bij villa´s en monumenten. Als u hier meer over wilt weten kunt u altijd even contact met ons opnemen, om uw vragen en wensen met ons door te nemen.

Het schildersbedrijf voor Valkenswaard

Het is altijd belangrijk om te zorgen dat het schilderwerk bij u in huis of op kantoor altijd op peil is. Vooral voor buitenwerk is dat heel belangrijk. Zorgt u hier namelijk niet voor, dan kan dit een nadelig effect hebben op de kwaliteit van uw kozijnen. We zijn dan ook niet alleen maar in te huren als schilder voor de regio Valkenswaard, maar ook voor eventueel onderhoud. Vragen? We nemen in een persoonlijk gesprek graag alle mogelijkheden met u door.

Laat onze schilder voor Valkenswaard bij u langs komen

Bij Ken de Schilder werken professionals die ruimschoots ervaring hebben met zowel schilderwerk als onderhoud. Wilt u dat het goed gebeurt, dan raden wij u van harte aan om ons hiervoor in te schakelen. We vinden het vanzelfsprekend om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes perfect voor u wordt gedaan. Maak gewoon even een afspraak met ons zodat wij bij u langs kunnen komen voor een technische analyse van uw pand. Aan de hand hiervan stellen wij dan een offerte voor u op.

Contact

Voor meer informatie over onze diensten en
een vrijblijvende offerte binnen drie uur kunt u gerust contact met ons opnemen.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Type werkzaamheden
Oppervlakte
Vraag maar raak*