Ken

Schilder
Oosterhout

Schilderwerk
in Noord-Brabant

Voor woningen en monumenten.

Wat maakt ons anders?

Milieuvriendelijk

Wij zien kwaliteit als duurzaamheid. Wij werken met Sikkens kwaliteitsverf. Deze verven geven langdurige bescherming waardoor wij, én jij, besparen op transport, productverbruik en onderhoudsinterval. Hierdoor reduceren we samen onze milieu-impact.

Nette uurtarieven

Tuurlijk, dit zegt iedereen. Vraag bij ons een offerte aan en krijg binnen ongeveer drie uur een prijsopgave op basis van de opgegeven vierkante meters. Dan weet je meteen of het nette uurtarieven zijn!

Ervaren

Branka Schilderwerken bestaat al meer dan 15 jaar. In die tijd hebben we duizenden klussen geklaard.

Klanttevredenheid

Onze klus zit er niet op tot de klant tevreden is. Lees onze ervaringen over eerdere klussen die we met een tevreden klant hebben afgesloten.

Schilder Oosterhout

Zoekt u een goede schilder voor Oosterhout en omstreken? Het kan zijn dat uw kozijnen aan een nieuwe laag verf toe zijn, of zien de muren in uw huis of kantoor er niet meer zo mooi uit zien. Wellicht heeft u hiervoor al een kleur in gedachten en wilt u dit graag door een professional laten aanbrengen? Wat uw wensen op het gebied van een schilder in de regio Oosterhout ook mogen zijn, wij staan klaar om hiermee aan de slag te gaan voor u. We hebben een groot aantal jaren ervaring met het schilderen van zowel binnen- als buitenwerk, waarbij we gespecialiseerd zijn in het schilderen van villa’s en monumenten. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op om eventuele vragen en uw wensen met ons door te nemen.

Het schildersbedrijf voor Oosterhout

Het is belangrijk dat het schilderwerk bij uw huis of bedrijf altijd tiptop in orde is. Vooral voor het buitenwerk is dat van groot belang. Is dit namelijk niet zo is, dan kan dat een nadelig effect hebben op de kwaliteit van de kozijnen. We zijn dan ook niet alleen maar in te schakelen als schilder in de regio Oosterhout, maar daarbij ook voor regulier onderhoud. Daarnaast kunt u ons ook nog inschakelen als u een professional zoekt op het gebied van raambewassing. Als u hier vragen over heeft, dan staan wij voor u klaar om onze mogelijkheden een keer met u door te nemen.

Laat onze schilder voor Oosterhout bij u langs komen

Bij Ken de Schilder werken specialisten die veel ervaring hebben met schilderwerk en onderhoud. Als u wilt dat het goed gebeurt, dan kunt u hier dan ook het beste onze mensen voor inschakelen. We willen er graag voor zorgen dat alles tot in de puntjes perfect voor u wordt uitgevoerd. U kunt altijd een afspraak maken met ons schildersbedrijf in Oosterhout om ons langs te laten komen om te bekijken wat er nodig is. We maken dan ook altijd een grondige, technische analyse.

Contact

Voor meer informatie over onze diensten en
een vrijblijvende offerte binnen drie uur kunt u gerust contact met ons opnemen.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Type werkzaamheden
Oppervlakte
Vraag maar raak*