Ken

Schilder
Oirschot

Schilderwerk
in Noord-Brabant

Voor woningen en monumenten.

Wat maakt ons anders?

Milieuvriendelijk

Wij zien kwaliteit als duurzaamheid. Wij werken met Sikkens kwaliteitsverf. Deze verven geven langdurige bescherming waardoor wij, én jij, besparen op transport, productverbruik en onderhoudsinterval. Hierdoor reduceren we samen onze milieu-impact.

Nette uurtarieven

Tuurlijk, dit zegt iedereen. Vraag bij ons een offerte aan en krijg binnen ongeveer drie uur een prijsopgave op basis van de opgegeven vierkante meters. Dan weet je meteen of het nette uurtarieven zijn!

Ervaren

Branka Schilderwerken bestaat al meer dan 15 jaar. In die tijd hebben we duizenden klussen geklaard.

Klanttevredenheid

Onze klus zit er niet op tot de klant tevreden is. Lees onze ervaringen over eerdere klussen die we met een tevreden klant hebben afgesloten.

Schilder Oirschot

Zoekt u een professionele schilder in Oirschot, die zorgt voor een prachtige makeover van uw pand? Ken de Schilder helpt u dan graag verder. We hebben een team aan specialisten die er graag voor zorgen dat u straks een huis heeft waarvan u mag genieten dat u er woont. Ook voor bedrijfspanden kunnen wij worden ingeschakeld. Daarbij zijn we gespecialiseerd op het gebied van monumenten en villa’s. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de verschillende werkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor het laten behangen van uw muren met glasvezel of glasvlies en behoort ook latex spuitwerk tot de opties. Onze professionals weten precies hoe het werk van een schilder in de regio Oirschot het beste uitgevoerd kan worden.

Het schildersbedrijf voor Oirschot

Heeft u schilderwerken in Oirschot die u bij voorkeur door een professional uit wilt laten voeren? Neem dan contact op met Ken de Schilder, de schilder voor de regio Oirschot. We gebruiken verf van het topmerk Sikkens, om er zo voor te zorgen dat het schilderwerk er goed uit komt te zien. Wellicht heeft u kozijnen die al geruime tijd geen onderhoud meer hebben meegemaakt. De kwaliteit gaat dan sterk achteruit. In het ergste geval kan het zelfs nodig zijn om uw kozijnen helemaal te vervangen. Dat wilt u toch ook voorkomen? Wij zorgen er met een mooie, verse laag verf voor dat uw kozijnen er weer als nieuw uitzien. We komen dan eerst bij u langs voor het uitvoeren van een technische analyse, aan de hand waarvan wij een offerte voor u opstellen.

Een schilder in de regio Oirschot

Als schildersbedrijf voor Oirschot staan we klaar om elk monument of villa te schilderen, of om hier onderhoud aan te plegen. Wat is er nou beter voor uw interieur dan een mooie laag nieuwe verf op de muur? Dit dan ook nog eens in een kleur die perfect aansluit op uw persoonlijke smaak? We helpen u hier natuurlijk bij. Neem hiervoor contact met ons op om al uw wensen met ons door te nemen. We staan altijd klaar om te helpen met het maken van een keuze voor de beste kleur, maar ook om een tijd met u af te spreken waarop we als schildersbedrijf voor Oirschot bij u langs komen om aan de slag te gaan.

Contact

Voor meer informatie over onze diensten en
een vrijblijvende offerte binnen drie uur kunt u gerust contact met ons opnemen.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Type werkzaamheden
Oppervlakte
Vraag maar raak*