Ken

Schilder
Den Bosch

Schilderwerk
in Noord-Brabant

Voor woningen en monumenten.

Wat maakt ons anders?

Milieuvriendelijk

Wij zien kwaliteit als duurzaamheid. Wij werken met Sikkens kwaliteitsverf. Deze verven geven langdurige bescherming waardoor wij, én jij, besparen op transport, productverbruik en onderhoudsinterval. Hierdoor reduceren we samen onze milieu-impact.

Nette uurtarieven

Tuurlijk, dit zegt iedereen. Vraag bij ons een offerte aan en krijg binnen ongeveer drie uur een prijsopgave op basis van de opgegeven vierkante meters. Dan weet je meteen of het nette uurtarieven zijn!

Ervaren

Branka Schilderwerken bestaat al meer dan 15 jaar. In die tijd hebben we duizenden klussen geklaard.

Klanttevredenheid

Onze klus zit er niet op tot de klant tevreden is. Lees onze ervaringen over eerdere klussen die we met een tevreden klant hebben afgesloten.

Schilder Den Bosch

Ken de Schilder is het juiste adres als u zoekt naar een professionele schilder voor uw huis of bedrijf. We hebben jarenlang ervaring met zowel binnen- als buitenwerk, waarbij we ons specialiseren op het gebied van villa´s en monumenten. Is het weer tijd voor een nieuwe laag verf op de kozijnen van uw pand? Of is het tijd dat een of meerdere muren in uw huis een nieuwe laag verf krijgen? Wat uw wensen op dit gebied ook zijn, wij komen altijd bij u langs om als schilder in Den Bosch professioneel schilderwerk uit te voeren. Indien u hier meer over wilt weten neemt u gewoon eens contact met ons op om uw vragen te stellen. We maken dan gelijk een afspraak met u aangaande het tijdstip waarop wij bij u aan de slag gaan.

Het schildersbedrijf voor Den Bosch

Bent u op zoek naar een professionele schilder die zowel zakelijke als particuliere klanten helpt? Wij schilderen muren, deuren en kozijnen. Misschien wilt u daarbij graag dat uw plafond ook eens goed gewit wordt. Wat u ook wenst van een schilder in de regio Den Bosch, wij staan voor u klaar. We hebben professionals in dienst die ervaren zijn en perfect schilderwerk verzorgen. Maar, u kunt ons daarbij ook inschakelen als u bijvoorbeeld wil dat er onderhoud wordt gepleegd. We nemen alle mogelijkheden graag eens met u door.

Meer weten over ons werk als schilder in de regio Den Bosch?

Als u meer wilt weten over wat wij precies allemaal voor u kunnen betekenen, dan raden wij u aan om hier contact over op te nemen met ons. Als ervaren schilder voor Den Bosch en omstreken staan we natuurlijk klaar om u te helpen. Vraag eenvoudig via het formulier op de site een vrijblijvende offerte bij ons aan. Aan de hand hiervan kunt u dan bekijken of u ons het schilderwerk uit wilt laten voeren. Wilt u hier meer over weten? We hebben uitgebreide informatie over ons bedrijf en ons werk elders op deze site staan.

Contact

Voor meer informatie over onze diensten en
een vrijblijvende offerte binnen drie uur kunt u gerust contact met ons opnemen.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Type werkzaamheden
Oppervlakte
Vraag maar raak*