Ken

Schilder
Breda

Schilderwerk
in Noord-Brabant

Voor woningen en monumenten.

Wat maakt ons anders?

Milieuvriendelijk

Wij zien kwaliteit als duurzaamheid. Wij werken met Sikkens kwaliteitsverf. Deze verven geven langdurige bescherming waardoor wij, én jij, besparen op transport, productverbruik en onderhoudsinterval. Hierdoor reduceren we samen onze milieu-impact.

Nette uurtarieven

Tuurlijk, dit zegt iedereen. Vraag bij ons een offerte aan en krijg binnen ongeveer drie uur een prijsopgave op basis van de opgegeven vierkante meters. Dan weet je meteen of het nette uurtarieven zijn!

Ervaren

Branka Schilderwerken bestaat al meer dan 15 jaar. In die tijd hebben we duizenden klussen geklaard.

Klanttevredenheid

Onze klus zit er niet op tot de klant tevreden is. Lees onze ervaringen over eerdere klussen die we met een tevreden klant hebben afgesloten.

Schilder Breda

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Breda, dat bij u diverse schilderswerkzaamheden uit kan voeren? We nodigen u bij Ken de Schilder dan van harte uit om eens contact met ons op te nemen om de mogelijkheden met ons door te nemen. We hebben mensen klaarstaan die veel ervaring hebben op het gebied van schilderwerkzaamheden, die graag zorgen dat u een mooi resultaat geleverd krijgt. Als schilder in Breda hebben wij veel ervaring met het schilderen van zowel binnen- als buitenwerk. We zijn hierbij gespecialiseerd in het schilderen van villa´s en monumenten en werken zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Daarnaast zijn wij ook inzetbaar als u iemand zoekt die regulier onderhoud kan plegen aan het schilderwerk.

Schilder in de regio Breda

Als u een mooi huis of bedrijfspand heeft, dan wilt u natuurlijk graag dat dit er zo perfect mogelijk uit blijft zien. Als het gaat om het buitenwerk, dan kan er door weersomstandigheden altijd slijtage ontstaan aan schilderwerken op de buitenkant van uw pand. Het is belangrijk om dit met regelmaat goed bij te laten werken, zodat alles er tiptop uit blijft zien. Uiteraard verzorgen wij schilderwerk dat tegen een stootje kan. Maar ook binnenshuis gaan wij graag bij u schilderen. Of het hier nu gaat om een muur die een nieuwe kleur nodig heeft, of wellicht een plafond dat gewit moet worden, wij zorgen er altijd voor dat dit snel en professioneel wordt gedaan.

Meer weten over onze schilder voor Breda?

Als schildersbedrijf voor Breda en omstreken hebben we een zeer ruime ervaring met het uitvoeren van schilderwerk in uw omgeving. Neem dan ook eens een kijkje bij de uitgebreide informatie op onze website als u meer wilt weten over wat wij precies voor u kunnen betekenen. Als specialisten op het gebied van alle soorten schilderwerk verzorgen wij al het schilderwerk binnen en buiten voor u. U kunt altijd even contact met ons opnemen om een afspraak met ons te maken. Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de slag als schilder in de regio Breda.

Contact

Voor meer informatie over onze diensten en
een vrijblijvende offerte binnen drie uur kunt u gerust contact met ons opnemen.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Type werkzaamheden
Oppervlakte
Vraag maar raak*