Ken

Schilder
Roosendaal

Schilderwerk
in Noord-Brabant

Voor woningen en monumenten.

Wat maakt ons anders?

Milieuvriendelijk

Wij zien kwaliteit als duurzaamheid. Wij werken met Sikkens kwaliteitsverf. Deze verven geven langdurige bescherming waardoor wij, én jij, besparen op transport, productverbruik en onderhoudsinterval. Hierdoor reduceren we samen onze milieu-impact.

Nette uurtarieven

Tuurlijk, dit zegt iedereen. Vraag bij ons een offerte aan en krijg binnen ongeveer drie uur een prijsopgave op basis van de opgegeven vierkante meters. Dan weet je meteen of het nette uurtarieven zijn!

Ervaren

Branka Schilderwerken bestaat al meer dan 15 jaar. In die tijd hebben we duizenden klussen geklaard.

Klanttevredenheid

Onze klus zit er niet op tot de klant tevreden is. Lees onze ervaringen over eerdere klussen die we met een tevreden klant hebben afgesloten.

Schilder Roosendaal

Bij Ken de Schilder bent u aan het juiste adres in Roosendaal als u op zoek bent naar een schilder expert op het gebied van het schilderwerk. Wij gaan graag zowel binnen- als buitenshuis bij u aan de slag. Een nieuwe laag verf zorgt er niet alleen voor dat alles er straks weer helemaal mooi uitziet, maar u kunt er dan ook op rekenen dat alles een stuk langer meegaat. Kozijnen die niet goed onderhouden worden kunnen bijvoorbeeld gaan rotten, iets wat u toch altijd zult willen voorkomen. Een professionele schilder als de mensen van Branka Schilderwerken zorgen ervoor dat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Schilderwerk in de regio Roosendaal

Als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van schilderwerk in Roosendaal, dan raden wij u aan om hiervoor gewoon even contact op te nemen met ons. We staan klaar om u te helpen bij het maken van een keuze voor de juiste kleur en afwerking. We gebruiken bij ons werk altijd professionele materialen, verf en lak. Zo kunt u er zeker van zijn dat u lang kunt blijven genieten van de schilderwerken in Roosendaal die wij voor u uitvoeren. Als binnen schilder in Almere hebben we veel ervaring met zowel schilderwerk.

Meer weten over binnen schilder Roosendaal

Bij Ken de Schilder vindt u de professionele binnen schilder die graag voor u aan de slag gaan met professioneel schilderwerk. We staan klaar om u niet alleen bij u te komen schilderen, maar ook om u te adviseren over kleuren, soorten verf en de beste afwerking. Samen met u nemen we een beslissing over hoe uw schilderwerk er precies uit komt te zien. Zo kunt u er samen met onze binnen schilder in Roosendaal voor zorgen dat zowel interieur als exterieur van uw huis er straks weer heel wat jaartjes tegenaan kan!

Contact

Voor meer informatie over onze diensten en
een vrijblijvende offerte binnen drie uur kunt u gerust contact met ons opnemen.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Type werkzaamheden
Oppervlakte
Vraag maar raak*