Ken

Latex spuiten
Tiburg

Schilderwerk
in Noord-Brabant

Voor woningen en monumenten.

Wat maakt ons anders?

Milieuvriendelijk

Wij zien kwaliteit als duurzaamheid. Wij werken met Sikkens kwaliteitsverf. Deze verven geven langdurige bescherming waardoor wij, én jij, besparen op transport, productverbruik en onderhoudsinterval. Hierdoor reduceren we samen onze milieu-impact.

Nette uurtarieven

Tuurlijk, dit zegt iedereen. Vraag bij ons een offerte aan en krijg binnen ongeveer drie uur een prijsopgave op basis van de opgegeven vierkante meters. Dan weet je meteen of het nette uurtarieven zijn!

Ervaren

Branka Schilderwerken bestaat al meer dan 15 jaar. In die tijd hebben we duizenden klussen geklaard.

Klanttevredenheid

Onze klus zit er niet op tot de klant tevreden is. Lees onze ervaringen over eerdere klussen die we met een tevreden klant hebben afgesloten.

Latex spuiten Tilburg

Heeft u een pand dat hard aan een nieuwe laag verf toe is? Is het wel te zien dat hier lange tijd niets aan is gedaan en begint u dit te storen? Of heeft u wellicht genoeg van de kleur aan de muren en wilt u hier eens wat anders zien? Wat de reden ook is, wij staan klaar om u te helpen met het aanbrengen van deze nieuwe laag verf. Wij kunnen deze voor u op de traditionele manier schilderen, maar we bieden u ook de optie aan om latex te laten spuiten. Dit is een andere manier van schilderen, die een aantal belangrijke voordelen met zich meebrengt. We zetten deze graag eens voor u op een rijtje.

Wilt u latex laten spuiten in de regio Tilburg?

Als u ervoor kiest om uw muren met latex te laten spuiten, dan zult u dat merken aan de eindprijs die op de offerte staat. Het laten spuiten met latex is namelijk goedkoper dan de traditionele manier van schilderen. Dit komt doordat spuiten met latex verf een stuk sneller gaat dan verf rollen. Dit kan tot wel 40% aan arbeidsduur schelen, wat wij uiteraard doorberekenen in de eindprijs. Daar komt bij dat door deze snelheid het voor u ook mogelijk is om sneller uw pand weer te betreden. Ook is het zo dat spuiten met latex een mooier, nog meer egaal resultaat kan hebben. We raden u dan ook aan om het spuiten met latex zeker eens te overwegen. We vertellen u hier dan meer over in een persoonlijk gesprek.

Meer informatie over laten spuiten in de regio Tilburg

We komen graag bij u langs om een technische analyse uit te voeren, waar wij dan onze offerte op baseren. Indien u hiermee akkoord gaat, dan maken we een afspraak voor een datum waarop wij beginnen met de klus. We staan daarnaast ook klaar voor het traditioneel schilderen van muren en kozijnen, of het behangen van muren met glasvezel dan wel glasvlies. Indien gewenst zetten we alle voordelen en nadelen hiervan voor u op een rijtje. Ook met andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact

Voor meer informatie over onze diensten en
een vrijblijvende offerte binnen drie uur kunt u gerust contact met ons opnemen.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Type werkzaamheden
Oppervlakte
Vraag maar raak*